Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan kõiki 2 tulemust

Külmik-sügavkülmik AEG RCB736E7MX

729,00 
Cooling 360° kaitseb koostisainete tekstuuri külmiku igas nurgas
  • TwinTech® No Frost Plus. Temperatuuristabiilsus maitsete säilitamiseks
  • Säilitab toitaineid kauem, hoiab iga suutäie tervislikuna
  • “Jahutus 360°”
  • Coolmatic – kiireks jahutamiseks
  • Frostmatic – kiire külmutamine
  • Extra Chill sahtel
  • LED-valgustus tagab hea nähtavuse kogu külmikus
  • Inverterkompressori kümneaastane garantii (toote registreerimisel)
  • Energiaklass E
  • Müratase 38 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 2010 x 595 x 650 mm
  • Roostevaba

Integreeritav kompaktne veinikülmik AEG KWK884520M

1299,00 
Täisintegreeritav veinikülmik. Püstakusse paigaldus.
  • Mahutavus (bordeaux tüüpi 0,75 l) 18 tk
  • Temperatuuritsoone 1
  • 2 pöögipuidust  teleskoopriiulit ja 1 fikseeritud riiulit
  • Digitaalne juhtimine
  • LED valgustus
  • Temperatuurivahemik  +5ºC a +20ºC
  • UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
  • Alla avanev uks
  • Energiaklass F
  • Müratase 39 dB
  • Külmiku värvus/disain: roostevaba
  • Seadme mõõtmed (K x L x S) 455 x 596 x 566 mm
  • Garantii 2 aastat