Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik-sügavkülmik Liebherr ECBN6256

5999,00 
203 cm kõrge ja 91 cm lai integreeritav jäämasinaga külmik-sügavkülmik koos BioFresh ja NoFrost funktsiooniga.
  • BioFresh 0°C lahtrites säilitab toit oma tervislikke vitamiine, aroomi ja isuäratava välimuse
  • Veevõrku ühendatava jäämasinaga
  • LED valgustus küljel ja laes
  •  NoFrost süsteem
  • Vaikselt sulguv uks
  • Energiaklass F
  • Müratase 40 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 203,2 x 91,5 x 63,5 cm