Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan kõiki 2 tulemust

Electrolux sügavkülmik LUT7ME28X2

799,00 
FastFreeze süsteemiga jäävaba sügavkülmik.
  • Mõõtmed (KxLxS): 186 x 600 x 65 mm
  • NO FROST jahutussüsteem
  • LED valgustusega sügavkülmik
  • FastFreeze'iga säilitate täiusliku tekstuuri
  • Seadistage oma külmkapp Electronic Control abil
  • Energiaklass E
  • Roostevaba / DesignLine

Electrolux sügavkülmik LUT5NF28U0

749,00 
FastFreeze süsteemiga jäävaba sügavkülmik.
  • Mõõtmed (KxLxS): 186 x 600 x 65 mm
  • NO FROST jahutussüsteem
  • FastFreeze'iga säilitate täiusliku tekstuuri
  • Seadistage oma külmkapp Electronic Control abil
  • Energiaklass F
  • Roostevaba