Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan kõiki 2 tulemust

Integreeritav sügavkülmik Electrolux KUT6NE18S

849,00 
No Frost ennetab jää kogunemist sügavkülmas, et te ei peaks enam kunagi sügavkülma üles sulatama.
  • No Frost - jäävaba sügavkülm
  • Puutetundlik juhtpaneel
  • FastFreeze kiire külmutus
  • Turvaklaasist riiulid
  • Energiaklass E
  • Müratase 39 dB
  • Siinidega ukse kinnitus
  • Mõõtmed KxLxS, cm 177 x 54 x 55

Integreeritav sügavkülmik Electrolux LYB2AF82S

399,00 
FastFreeze'iga säilitate täiusliku tekstuuri
  • Tööpinnaalune integreeritav sügavkülmik
  • Jahutusosa mahutavus (neto): 90 l
  • FastFreeze kiire külmutus
  • Energiaklass F
  • Müratase 40 dB
  • Siinidega ukse kinnitus
  • Integreerimismõõtmed KxLxS, cm 82 x 60 x 55