Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan kõiki 2 tulemust

Veinikülmik Bosch KWK16ABGA

1249,00 
Klaasuksega veinikülmik.
  • Süvistatud käepide
  • 2 temperatuuritsooni 5-20 °C
  • Teleskoopsiinidel tammepuidust riiulid
  • LED-valgustus ja esitlusrežiim
  • G energiatõhusus
  • Vahetatav uksepoolsus
  • Müratase 38 dB

Integreeritav veinikülmik Bosch KUW21AHG0

1299,00 
Tööpinna alla integreeritav veinikülmik laiusega 60 cm.
  • Mahutavus (bordeaux tüüpi 0,75 l) 44 tk
  • Temperatuuritsoone 2
  • 3 tammepuidust  teleskoopriiulit ja 2 fikseeritud riiulit
  • Digitaalne juhtimine
  • LED valgustus
  • Temperatuurivahemik  +5ºC a +20ºC
  • Niiskuse kontroll (veeanum) üle 50%
  • UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
  • Käepidemega uks
  • Uksehinged paremal/vasakul
  • Energiaklass G
  • Müratase 38 dB
  • Tööpinna alla integreeritav
  • Külmiku värvus/disain: must
  • Seadme mõõtmed (K x L x S) 818 x 598 x 581 mm
  • Garantii 2 aastat