Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

SBS külmik Bosch KAN93VIFP roostevaba

1369,00 
NoFrost tehnoloogiaga kahepoolne külmik.
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 179 x 91 x 71 cm
  • XXL suurus – rohkelt ruumi toiduainetele
  • MultiBox – sahtel puu- ja köögiviljadele
  • LED valgustus – ühtlane ja helgivaba sisevalgustus kogu külmiku eluea vältel
  • Puhkuserežiim – kaitseb külmutatud toiduaineid ja takistab jahekapis energia raiskamist
  • Energiaklass F
  • Roostevaba EasyClean; küljepaneelide värv: hall