Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan kõiki 2 tulemust

SBS külmik Electrolux ELT9VE52M0

1599,00 
NoFrost tehnoloogiaga külmik sügavkülmikuga 900 seeria TwinTech
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 190 x 91 x 69 cm
  • Puutetundlik, elektrooniline juhtimine
  • 0 °C lähedane MultiChill sahtel
  • TwinTech® hoiab õhu- ja niiskusetaseme paigas, et toiduained püsiksid värsked
  • LED valgustus – ühtlane ja helgivaba sisevalgustus kogu külmiku eluea vältel
  • Energiaklass E
  • Must klaas

SBS külmik Electrolux ELT9VE52U0

1499,00 
NoFrost tehnoloogiaga külmik sügavkülmikuga 900 seeria TwinTech
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 190 x 91 x 69 cm
  • Puutetundlik, elektrooniline juhtimine
  • 0 °C lähedane MultiChill sahtel
  • TwinTech® hoiab õhu- ja niiskusetaseme paigas, et toiduained püsiksid värsked
  • LED valgustus – ühtlane ja helgivaba sisevalgustus kogu külmiku eluea vältel
  • Energiaklass E
  • Hall + roostevabast terasest välimus