Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan kõiki 2 tulemust

Snaige sügavkülmik CC29SM-T1CBFF

389,00 
SNAIGĖ sügavkülmik Ice Logic
  • Mõõtmed (KxLxS): 1450 x 600 x 650 mm
  • Kõrge temperatuuri indikaator
  • Energiaklass F
  • Hall

Snaige sügavkülmik CF27SM-T1CB0F

399,00 
SNAIGĖ sügavkülmik Ice Logic
  • Mõõtmed (KxLxS): 1630 x 600 x 650 mm
  • Kõrge temperatuuri indikaator
  • Energiaklass F
  • Hall