Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan kõiki 2 tulemust

Snaige retrokülmik sügavkülmik üleval FR26SM-PRDI0E

419,00 
SNAIGĖ eraldiseisev retrokülmik-sügavkülmik
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 165,5 x 56 x 63 cm
  • Antibakteriaalne tehnoloogia
  • E energiatõhusus
  • Karastatud klaasist riiulid
  • FAST FREEZE - kiirkülmutusruum
  • Sinine

Snaige retrokülmik sügavkülmik üleval FR24SM-PRDI0E

389,00 
SNAIGĖ Retro külmik-sügavkülmik on stiiliikoon, millel on koht stiilsetes kodudes, pööningutel ja moes kontorites.
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 147,5 x 56 x 63 cm
  • Karastatud klaasist riiulid
  • 4 * * * * sügavkülma osa
  • LOW FROST jahutustehnika
  • E energiatõhusus
  • Sinine