Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan kõiki 2 tulemust

Integreeritav külmik Electrolux LFB3AE82R

419,00 
Külmikus asuv 4 * * * * sügavkülma osa.
  • Tööpinnaalune integreeritav külmik
  • Energiaklass E
  • Müratase 38 dB
  • Uks-uksele paigaldus
  • Integreerimismõõtmed KxLxS, cm 82 x 60 x 55

Integreeritav jahekapp Electrolux LXB2AF82S

369,00 
OptiSpace’iga on teil kõigi oma toiduainete jaoks alati ruumi.
  • Tööpinnaalune integreeritav külmik
  • Jahutusosa mahutavus (neto): 127 l
  • 3 täislaiuses riiulit
  • Energiaklass F
  • Müratase 37 dB
  • Siinidega ukse kinnitus
  • Integreerimismõõtmed KxLxS, cm 82 x 60 x 55