Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan kõiki 3 tulemust

Integreeritav külmik Electrolux ENT7TF18S jäävaba

699,00 
TwinTech® No Frost külmik-sügavkülmik kaitseb toidu kvaliteeti.
  • TwinTech® koos No Frost’iga ennetab toiduainete kuivamist
  • LED-valgustus tagab hea nähtavuse kogu külmikus
  • DynamicAir tagab külmikus ühtlase temperatuuri
  • Elektroonilised juhtnupud
  • Müratase 38 dB
  • Mõõtmed (KxLxS) cm: 177,2 x 54,8 x 54,9

Integreeritav külmik jäämasinaga Liebherr ICNe5133 Plus NoFrost

1499,00 
Puu- ja köögivilja sahtlites on temperatuur 0 ° C lähedal. Koos siin püsiva niiskusega on tänu õhukindlale sulgemisele pakendamata puu- ja köögiviljad eriti hästi hoitud.
  • NoFrost tehnoloogia
  • EasyFresh
  • Eraldiseisev jahutus
  • Integreeritud SmartdeviceBox
  • "Puuduta ja libista" ekraan
  • Veemahutiga IceMaker
  • Energiaklass E
  • Ülivaikne : 34 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 177,2 x 56 x 55 cm

Integreeritav külmik Electrolux LNT2LF18S FastFreeze

439,00 
FastFreeze'iga säilitate täiusliku tekstuuri.
  • FastFreeze-süsteem külmutab värsked toiduained kiirelt
  • LowFrost tähendab vähem sügavkülmiku hooldust
  • Energiaklass F
  • Müratase 35 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 177,2 x 54,8 x 54,9 cm