Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik jäämasinaga Liebherr ICNe5133 Plus NoFrost

1499,00 
Puu- ja köögivilja sahtlites on temperatuur 0 ° C lähedal. Koos siin püsiva niiskusega on tänu õhukindlale sulgemisele pakendamata puu- ja köögiviljad eriti hästi hoitud.
  • NoFrost tehnoloogia
  • EasyFresh
  • Eraldiseisev jahutus
  • Integreeritud SmartdeviceBox
  • "Puuduta ja libista" ekraan
  • Veemahutiga IceMaker
  • Energiaklass E
  • Ülivaikne : 34 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 177,2 x 56 x 55 cm