toidutermomeeter
Toiduanduri ja pürolüütilise puhastusega ahi Electrolux EOE7P31Z
Täpne toiduvalmistamine toiduanduriga.
- Puhastus – pürolüütiline
- Pitsa funktsioon
- Külmutatud toiduained
- Niiske küpsetus pöördõhuga
- Küpsetamine madalal t°
- Multilevel Cooking – täiuslik ühtlus kolmel tasandil
- Lihtne juhtimine – LCD puuteekraan
- Kiirkuumenemine
- Elektrooniline temperatuuri reguleerimine
- Taimer
- Toiduandur
- Vaikselt sulguv uks – VelvetClosing ®
- 1 tasandi teleskoopsiinid
- Must klaas
Toiduanduri ja katalüüspuhastusega ahi Electrolux EOE5C71Z
Toiduanduriga SenseCook® ahi laseb teil teraselt jälgida toidu sisetemperatuuri. Hõlpsasti puhastatavad katalüütilised seinad.
- Puhastus – katalüütiline
- Pitsa funktsioon
- Külmutatud toiduained
- Niiske küpsetus pöördõhuga
- Küpsetamine madalal t°
- Multilevel Cooking – täiuslik ühtlus kolmel tasandil
- Lihtne juhtimine – sisselükatavate nuppudega
- Kiirkuumenemine
- Taimer
- Toiduandur
- Vaikselt sulguv uks - VelvetClosing ®
- 1 tasandi teleskoopsiinid
- Must klaas
Auruahi toiduanduriga ja katalüüspuhastusega Electrolux EOD5C71X
Multifunktsionaalne SteamBake ahi võimaldab küpsetusprotsessi lisada auru. Katalüüspuhastus. LED-ekraaniga taimer.
- SteamBake, teie kodune pagaritöökoda
- Katalüütiline puhastamine – isepuhastuv ahi
- VelvetClosing ® vaikne ukse sulgumine
- Täpne toiduvalmistamine toiduanduriga
- Kiire, tõhus ja ühtlane toiduvalmistamine
- Teleskoopsiinid 1 x
Auruahi Sous Vide AEG BSE792320M
Multifunktsionaalne SteamPro auruahi, millel ka eelseadistatud SousVide programmid. Ahjul on kolm küpsetusrežiimi – kuumutamine, aurutamine ja nende kombinatsioon.
- Sous-Vide toob restoranitasemel tehnoloogia teile otse koju kätte
- Toidutermomeeter tagab perfektse tulemuse
- Vaikselt sulguv uks
- Parimad tulemused tänu niiskusandurile
- Mitmekeelne ekraan
- Teleskoopsiinid 1 x
Isepuhastuv ahi toidutermomeetriga AEG BPK642120M
Kasutage toidutermomeetrit, valige toidu sobiv küpsusaste – väheküps, poolküps või täisküps.
- Puhastus – pürolüütiline
- Pitsa funktsioon
- Külmutatud toiduained
- Niiske küpsetus pöördõhuga
- Küpsetamine madalal t°
- Multilevel Cooking – täiuslik ühtlus kolmel tasandil
- Lihtne juhtimine
- Kiirkuumenemine
- Elektrooniline temperatuuri reguleerimine
- Taimer
- Toiduandur
- 1 tasandi teleskoopsiinid
- Roostevaba – sõrmejäljekaitse