Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav jahekapp Bosch KIR81SOE0

1149,00 
VitaFresh plusi sahtliga külmik tagab puu- ja köögiviljade värskuse kuni kaks korda kauemaks.
  • Open Door Assist - puutega avanev uks
  • VitaFresh/VitaFresh Plus – vitamiinirikkad puu- ja köögiviljad säilivad kauem värskena
  • VarioShelf – sektsioonideks jaotatud klaasriiul
  • Super Cool – kiireks jahutamiseks
  • LED-valgustus – soft start
  • Inverterkompressor
  • Soft Close – puhme ukse sulgumine
  • Uks-uksele paigaldus
  • Energiaklass E
  • Müratase 37 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 1772 x 558 x 550 mm