Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan kõiki 3 tulemust

Lihasäilituskülmik Caso Dry Aged Master 63

899,00 
Spetsiaalne külmik liha säilitamiseks, kuivatamiseks ja laagerdamiseks.
  • Kuivlaagerdusprotsess, et saada eriti õrn ja aromaatne maitse
  • Külmiku siseniiskus seadistatav vahemikus 50 - 85 %
  • 3-kihiline UV-kaitsega klaasuks
  • Antibakteriaalne UV sisevalgustus
  • Sisseehitatud aktiivsöefilter
  • Varustatud riiulite ja riputuskonksudega
  • Mõõtmed (LxKxS mm): 395 x 875 x 545

Lihasäilituskülmik Caso Dry Aged Master 125

1199,00 
Spetsiaalne külmik liha säilitamiseks, kuivatamiseks ja laagerdamiseks.
  • Kuivlaagerdusprotsess, et saada eriti õrn ja aromaatne maitse
  • Külmiku siseniiskus seadistatav vahemikus 50 - 85 %
  • 3-kihiline UV-kaitsega klaasuks
  • Antibakteriaalne UV sisevalgustus
  • Sisseehitatud aktiivsöefilter
  • Varustatud riiulite ja riputuskonksudega

Lihasäilituskülmik Caso Dry Aged Master 380 Pro

2299,00 
Spetsiaalne külmik liha säilitamiseks, kuivatamiseks ja laagerdamiseks.
  • Kuivlaagerdusprotsess, et saada eriti õrn ja aromaatne maitse
  • Külmiku siseniiskus seadistatav vahemikus 50 - 85 %
  • 3-kihiline UV-kaitsega klaasuks
  • Antibakteriaalne UV sisevalgustus
  • Sisseehitatud aktiivsöefilter
  • Varustatud riiulite ja riputuskonksudega