Külmikud
Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.
Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.
Lihasäilituskülmik Caso Dry Aged Master 63
Spetsiaalne külmik liha säilitamiseks, kuivatamiseks ja laagerdamiseks.
- Kuivlaagerdusprotsess, et saada eriti õrn ja aromaatne maitse
- Külmiku siseniiskus seadistatav vahemikus 50 - 85 %
- 3-kihiline UV-kaitsega klaasuks
- Antibakteriaalne UV sisevalgustus
- Sisseehitatud aktiivsöefilter
- Varustatud riiulite ja riputuskonksudega
- Mõõtmed (LxKxS mm): 395 x 875 x 545
Lihasäilituskülmik Caso Dry Aged Master 125
Spetsiaalne külmik liha säilitamiseks, kuivatamiseks ja laagerdamiseks.
- Kuivlaagerdusprotsess, et saada eriti õrn ja aromaatne maitse
- Külmiku siseniiskus seadistatav vahemikus 50 - 85 %
- 3-kihiline UV-kaitsega klaasuks
- Antibakteriaalne UV sisevalgustus
- Sisseehitatud aktiivsöefilter
- Varustatud riiulite ja riputuskonksudega
Lihasäilituskülmik Caso Dry Aged Master 380 Pro
Spetsiaalne külmik liha säilitamiseks, kuivatamiseks ja laagerdamiseks.
- Kuivlaagerdusprotsess, et saada eriti õrn ja aromaatne maitse
- Külmiku siseniiskus seadistatav vahemikus 50 - 85 %
- 3-kihiline UV-kaitsega klaasuks
- Antibakteriaalne UV sisevalgustus
- Sisseehitatud aktiivsöefilter
- Varustatud riiulite ja riputuskonksudega