Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik-sügavkülmik Electrolux ENP7TD75S

1199,00 
TwinTech® No Frost säilitab teie tooteid kauem.
  • GreenZone+ ideaalne hoiusahtel
  • DynamicAir tagab külmikus ühtlase temperatuuri
  • NoFrost - jäävaba
  • Fast Freeze – kiirkülmutus
  • LED valgustus
  • Touch Control - elektrooniline juhtimine
  • Mobiilirakendus
  • Energiaklass D
  • Väga vaikne 35 dB
  • Siinidega ukse kinnitus
  • 10-aastane garantii kompressorile toote registreerimisel
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 188,4 x 69,6 x 54,9 cm