Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav veinikülmik PANDO PVMBP 60-44

1949,00 
PUSH-TO-OPEN tehnoloogiaga veinikülmik sobib ideaalselt teie kööki. Klaasist uks avaneb õrna puudutusega.
  • Mahutavus (bordeaux tüüpi 0,75 l) 44 tk
  • Temperatuuritsoone 2
  • 4 pöögipuidust  teleskoopriiulit ja 1 fikseeritud riiul
  • Digitaalne puutetundlik juhtimine
  • Valge või sinine sisemine LED -valgustus reguleeritava intensiivsusega
  • Temperatuurivahemik  +5ºC a +20ºC
  • Niiskuse kontroll (veeanum)
  • Süsinikfilter
  • UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
  • Ukse avamine puudutusega ( PUSH-TO-OPEN )
  • Uksehinged “Soft-Close”
  • Uksehinged paremal/vasakul
  • Energiaklass F
  • Müratase 35 dB
  • Inverter kompressor
  • Tööpinna alla integreeritav/eraldiseisev
  • Must/roostevaba
  • Seadme mõõtmed (L x K x S) 595 x 820 x 575 mm
  • Garantii 3 aastat