Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav veinikülmik PANDO PVZB 15-9

499,00 
Tööpinna alla integreeritav veinikülmik laiusega 15 cm
  • Mahutavus (bordeaux tüüpi 0,75 l) 9 tk
  • Temperatuuritsoone 1
  • Valge või sinine sisemine LED -valgustus
  • 6 pudeliriiulit
  • Digitaalne puutetundlik juhtimine
  • Temperatuurivahemik reguleeritav +5ºC kuni +20ºC
  • UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
  • Käepidemega uks
  • Uksehinged paremal/vasakul
  • Energiaklass G
  • Müratase 41 dB
  • Must/roostevaba
  • Seadme mõõtmed (L x K x S) 150 x 825 x 525 mm
  • Garantii 3 aastat