Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik-sügavkülmik Bosch KIN96NSE0

999,00 
Suurema ülaosaga külmik-sügavkülmikus on rohkem ruumi.
  • Eco Airflow: optimaalne õhuringlus ja püsiv temperatuuritase jahutusruumis
  • NoFrost – sügavkülmikut ei ole vaja enam kunagi sulatada
  • Külmik annab märku, kui uks ei ole suletud või tekib mõni muu tõrge
  • LED-valgustus – selge ülevaade külmiku sisust
  • 2 jahutusahelat – eraldi juhitav jahekapp ja sügavkülmik
  • Super Cool – kiireks jahutamiseks
  • Super Freeze – kiire külmutamine
  • Inverterkompressor
  • Siinidel ukse paigaldus
  • Energiaklass E
  • Müratase 34 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 1935 x 541 x 548 mm