Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav kompaktne veinikülmik Liebherr WKEgw582

1699,00 
Täisintegreeritav veinikülmik. Püstakusse paigaldus.push
  • Mahutavus (bordeaux tüüpi 0,75 l) 18 tk
  • Temperatuuritsoone 1
  • 2 pöögipuidust  teleskoopriiulit ja 1 fikseeritud riiul
  • Digitaalne juhtimine
  • LED valgustus, hämardatav
  • Temperatuurivahemik  +5ºC a +20ºC
  • Niiskuse kontroll + 50%
  • Süsinikfilter
  • UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
  • Sundõhujahutus
  • Uksehinged “Soft-Close”
  • Alla avanev uks
  • Energiaklass G
  • Müratase 39 dB
  • Külmiku värvus/disain: valge
  • Seadme mõõtmed (K x L x S) 455 x 595 x 559 mm
  • Garantii 2 aastat