Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav veinikülmik PANDO PVMB 40-28

1249,00 
Tööpinna alla integreeritav veinikülmik laiusega 40 cm
  • Mahutavus (bordeaux tüüpi 0,75 l) 28 tk
  • Temperatuuritsoone 2
  • 5 pöögipuidust pudeliriiulit
  • Teleskoopriiulid
  • Digitaalne puutetundlik juhtimine
  • Valge või sinine sisemine LED -valgustus reguleeritava intensiivsusega
  • Temperatuurivahemik  +5ºC a +20ºC
  • Niiskuse kontroll (veeanum)
  • Süsinikfilter
  • UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
  • Käepidemega uks
  • Uksehinged paremal/vasakul (muudetav)
  • Energiaklass F
  • Müratase 35 dB
  • Inverter kompressor
  • Must
  • Seadme mõõtmed (L x K x S) 395 x 820 x 575 mm
  • Garantii 3 aastat