Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan kõiki 2 tulemust

SBS külmik Bosch KFF96PIEP

2499,00 
French Door tüüpi jää- ja veemasinaga külmik.
  • VitaFresh Pro XXL  0 °C
  • MultiAirflow metallist tagasein
  • LED valgustus
  • Mobiilirakendus Home Connect
  • Energiaklass E
  • Müratase 39 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 1830 x 905 x 706 mm
  • Sõrmejäljevaba harjatud teras

SBS külmik Bosch KFD96APEA

2299,00 
Automaatne jää- ja veemasin.
  • VitaFresh XXL  0 °C
  • MultiAirflow metallist tagasein
  • LED valgustus – ühtlane ja helgivaba sisevalgustus kogu külmiku eluea vältel
  • Mobiilirakendus Home Connect
  • Energiaklass E
  • Müratase 39 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 1830 x 905 x 731 mm
  • Sõrmejäljevaba harjatud teras