Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav jahekapp Liebherr IRF 3900

829,00 
Integreeritud külmik EasyFreshiga.
  • EasyFresh - värskuse garantii
  • Super Cool – kiireks jahutamiseks
  • LED-valgustus
  • Inverterkompressor
  • Avatud ukse hoiatussignaal
  • Püstakusse integreeritav külmik
  • Energiaklass F
  • Müratase 35 dB
  • Uks - uksele kinnitus
  • Seadme mõõtmed (K x L x S):  872 x 559 x 546 mm