Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik-sügavkülmik Electrolux LND5FE18S

549,00 
FastFreeze'iga säilitate täiusliku tekstuuri.
  • Külmik koos sügavkülmikuga 196/73 l
  • ColdSense - kiire temperatuuri taastamine
  • DynamicAir tagab ühtlase temperatuuri
  • FastFreeze süsteem külmutab värsked toiduained kiirelt
  • LowFrost - vähem sügavkülmiku hooldust
  • Niiskuse reguleerimine värsketele köögiviljadele
  • LED - indikaatorid
  • Energiaklass E
  • Müratase 34 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 177,2 x 54,6 x 54,9 cm