Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik-sügavkülmik AEG NSC7P751DS

1299,00 
Greenzone+ tehnoloogiaga säilib kuni 95% vitamiinidest. Laius 70cm.  ECOLINE
  • Mobiilirakendus - My AEG Kitchen
  • GreenZone+ aitab hoida puu- ja köögivilju toitaineterikastena
  • TwinTech® No Frost Plus. Temperatuuristabiilsus maitsete säilitamiseks
  • Säilitab toitaineid kauem, hoiab iga suutäie tervislikuna
  • MaxiSpace pakub 45% rohkem säilitusmahtu
  • DynamicAir tagab stabiilse temperatuuri
  • Coolmatic - kiireks jahutamiseks
  • Frostmatic - kiire külmutamine
  • LED-valgustus tagab hea nähtavuse kogu külmikus
  • Kaasaegne innovatsioon. Unikaalne külmik-sügavkülmik taaskasutatud plastiga
  • Energiaklass D
  • Müratase 35 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 1884 x 696 x 549 mm