Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik Electrolux ECB7TE70S NoFrost

1099,00 
DynamicAir tagab külmiku sisekeskkonna püsimise ühtlasel temperatuuril. Laius 71 cm !
  • No Frost jäävaba sügavkülmik
  • 0° C lähedane kamber
  • GreenZone tehnoloogia säilitab 95% vitamiinisisalduse
  • 45% suurem mahutavus kui tavalistel külmikutel
  • Pidev jahedus DynamicAiriga
  • LED-valgustus tagab hea nähtavuse kogu külmikus
  • Elektroonilised puutenupud
  • Kiire külmutamise funktsioon
  • Energiaklass E
  • 10-aastane garantii kompressorile (registreerimisel)
  • Müratase 35 dB
  • Mõõtmed (KxLxS) cm: 189,4 x 71 x 56