Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik-sügavkülmik Bosch KBN96SDD0

1399,00 
XL-suurus – rohkelt ruumi toidule!
  • NoFrost – sügavkülmikut ei ole vaja enam kunagi sulatada
  • Külmik annab märku, kui uks ei ole suletud või tekib mõni muu tõrge
  • LED-valgustus – soft start
  • 2 jahutusahelat – eraldi juhitav jahekapp ja sügavkülmik
  • Super Cool – kiireks jahutamiseks
  • Super Freeze – kiire külmutamine
  • VitaFresh - ideaalsed värske toidu säilitustingimused
  • Inverterkompressor
  • Wifi ja Home Connect
  • Soft Close - puhme ukse sulgumine
  • Uks-uksele paigaldus
  • Energiaklass D
  • Müratase 33 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 1935 x 708 x 548 mm