Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav veinikülmik Liebherr UWKes1752 GrandCru

1799,00 
Tööpinna alla paigaldatav veinikülmik.
  • Mahutavus (bordeaux tüüpi 0,75 l) 46 tk
  • Temperatuuritsoone 1
  • 3 pöögipuidust  teleskoopriiulit ja 1 fikseeritud riiulit
  • Digitaalne juhtimine
  • Sisemine LED -valgustus
  • Temperatuurivahemik  +5ºC a +20ºC
  • Niiskuse kontroll
  • Süsinikfilter
  • UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
  • Käepidemega uks
  • Uksehinged paremal/muudetav
  • Energiaklass G
  • Müratase 38 dB
  • Inverter kompressor
  • Tööpinna alla integreeritav
  • Roostevaba
  • Seadme mõõtmed (K x L x S) 816 x 597 x 577 mm
  • Garantii 2 aastat