Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan kõiki 2 tulemust

Integreeritav sügavkülmik Electrolux LYB2AE82S

429,00 
FastFreeze'iga säilitate täiusliku tekstuuri
  • Tööpinnaalune integreeritav sügavkülmik
  • Jahutusosa mahutavus (neto): 95 l
  • FastFreeze kiire külmutus
  • Energiaklass E
  • Müratase 39 dB
  • Siinidega ukse kinnitus
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 81,9 x 56 x 54,7 cm

Integreeritav jahekapp Electrolux LXB2AF82S

369,00 
OptiSpace’iga on teil kõigi oma toiduainete jaoks alati ruumi.
  • Tööpinnaalune integreeritav külmik
  • Jahutusosa mahutavus (neto): 127 l
  • 3 täislaiuses riiulit
  • Energiaklass F
  • Müratase 37 dB
  • Siinidega ukse kinnitus
  • Integreerimismõõtmed KxLxS, cm 82 x 60 x 55