Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik AEG SCE618E5TS

729,00 
GreenZone külmikul ja sügavkülmikul on spetsiaalne suletud sahtel, mis hoiab ideaalset niiskustaset.
  • TwinTech® No Frost – hoiab toidu mahlase ja hüdreeritud
  • Säilitab toitaineid kauem, hoiab iga suutäie tervislikuna
  • DynamicAir tehnoloogia
  • Elektrooniline juhtimine
  • LED-valgustus tagab hea nähtavuse kogu külmikus
  • Kiire külmutamine: Frostmatic
  • Custom Flex ukseriiulid
  • Inverterkompressori kümneaastane garantii toote registreerimisel
  • Energiaklass E
  • Müratase 36 dB
  • Siinidega ukse kinnitus
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 177 x 55 x 55 cm