Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik AEG SCE818D3LC Coldsense

849,00 
Täisintegreeritav külmik-sügavkülmik. Tänu LowFrost-tehnoloogiale on sulatamine vajalik harvem.ECOLINE
  • Coldsense hoiab häid ja loomulikke maitseid
  • Soft Close - vaikselt sulguv uks
  • Uks-uksele paigaldus
  • Kiire jahutamine: Coolmatic
  • Kiire külmutamine: Frostmatic
  • Energiaklass D
  • Müratase 34 dB
  • Kümneaastane kompressori garantii (toote registreerimisel)
  • Mõõtmed KxLxS : 176,9 x 55,6 x 54,9 cm