Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik-sügavkülmik Bosch KIN86SDD0

1299,00 
See NoFrost-tehnoloogia, VitaFresh-sahtli, Home Connecti ja all asuva sügavkülmikuga külmik hõlbustab nutikate funktsioonidega igapäevaelu.
  • NoFrost – sügavkülmikut ei ole vaja enam kunagi sulatada
  • VitaFresh XXL <0 °C> – eriti mahukates kohandatavate tingimustega sahtlites püsib toit kauem värske
  • EcoAirflow – optimaalne õhuringlus ja püsitemperatuur jahutusalas
  • LED-valgustus – selge ülevaade külmiku sisust
  • 2 jahutusahelat – eraldi juhitav jahekapp ja sügavkülmik
  •  Soft Close - pehme ukse sulgumine
  • Uks-uksele kinnitus
  • Energiaklass D
  • Müratase 35 dB
  • 10-aastane garantii kompressorile ( toote registreerimisel)
  • Mõõtmed (KxLxS) : 177,2 x 55,8 x 54,8 cm