Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik-sügavkülmik Liebherr ICBNdi 5183

2599,00 
BioFresh Professionali ja NoFrostiga. Veeautomaat ja jäämasin.
  • BioFresh koos HydroBreeze'iga
  • NoFrost
  • Veeautomaat
  • IceMaker fikseeritud veeühendusega
  • SoftSystemiga sulgub teie külmiku uks pehmelt ja turvaliselt
  • PartyMode aktiveerib funktsioonid SuperCool ja SuperFrost
  • DuoCooling - toit ei kuiv, eraldiseisev jahutus
  • PowerCooling süsteem - ühtlane jahutus
  • "Puuduta ja libista" ekraan
  • Keele seaded
  • Ruum küpsetusplaadi jaoks
  • VarioSpace sügavkülmikus
  • "Valgustorn" näitab toitu parimas valguses
  • SuperCool - kiirjahutus
  • SuperFrost – kiirkülmutamine
  • SoftTelescopic BioFresh sahtlid
  • SmartSteel tagasein
  • Uksealarm
  • Uks-uksele paigaldus
  • Integreeritud SmartDeviceBox
  • Energiaklass D
  • Ülivaikne : 34 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 177 x 55,9 x 54,6 cm