Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik Electrolux ENT7TF18S jäävaba

699,00 
TwinTech® No Frost külmik-sügavkülmik kaitseb toidu kvaliteeti.
  • TwinTech® koos No Frost’iga ennetab toiduainete kuivamist
  • LED-valgustus tagab hea nähtavuse kogu külmikus
  • DynamicAir tagab külmikus ühtlase temperatuuri
  • Elektroonilised juhtnupud
  • Müratase 38 dB
  • Mõõtmed (KxLxS) cm: 177,2 x 54,8 x 54,9