Külmikud
Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.
Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.
AEG NSW8D826GT integreeritav veinikülmik
Tööpinna alla integreeritav veinikülmik laiusega 60 cm
- Mahutavus 40 bordeaux tüüpi 0,75 l pudelit
- Dual-Zone Pro - 2 temperatuuritsooni
- Digitaalne juhtimine
- LED valgustus ON/OFF
- Ventilaatoriga jahutussüsteem
- Temperatuurivahemik +5 ºC kuni +20 ºC
- Aktiivsöefilter
- UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
- Süvistatud käepidemega uks
- Vibratsioonivastane
- Uksehinged paremal - muudetav
- Energiaklass G
- Müratase 33 dB
- Tööpinnaalune paigaldus
- Matt must / must klaas