Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik-sügavkülmik Bosch KIV865SE0

749,00 
Püsiv temperatuur aitab tagada värskuse kauemaks.
  • Eco Airflow: optimaalne õhuringlus ja püsiv temperatuuritase jahutusruumis
  • Külmik annab märku, kui uks ei ole suletud või tekib mõni muu tõrge
  • LED-valgustus – selge ülevaade külmiku sisust
  • Super Freeze – kiire külmutamine
  • BigBox-sahtel külmutatud toidule
  • Inverterkompressor
  • Siinidel ukse paigaldus
  • Energiaklass E
  • Müratase 35 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 1772 x 541 x 548 mm