Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Bosch GUN21ADE0 integreeritav sügavkülmik

659,00 
Tööpinna alla integreeritav sügavkülmik 82  cmmig
  • No Frost – jäävaba sügavkülm
  • Big Box sahtel - säilituskarpide või suurte külmutatud toodete hoiustamiseks
  • Puutetundlik juhtpaneel
  • superFreezing - kiire külmutus
  • Pehme käivitusega LED
  • Pehme ukse sulgumine
  • WiFi – lihtsusta oma elu mobiilirakendusega
  • Energiaklass E
  • Müratase 35 dB
  • Uks uksele kinnitus

Integreeritav veinikülmik Bosch KUW21AHG0

1299,00 
Tööpinna alla integreeritav veinikülmik laiusega 60 cm.
  • Mahutavus 44 bordeaux tüüpi 0,75 l pudelit
  • Temperatuuritsoone 2
  • Digitaalne juhtimine
  • LED -valgustus
  • Regileeritav valgustugevus
  • Ventilaatoriga jahutussüsteem
  • Temperatuurivahemik +5ºC kuni +20ºC
  • UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
  • Käepidemega uks
  • Vibratsioonivastane
  • Uksehinged paremal (muudetav)
  • Energiaklass G
  • Müratase 38 dB
  • Tööpinnaalune paigaldus
  • Must