Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Bosch GUN21ADE0 integreeritav sügavkülmik

659,00 
Tööpinna alla integreeritav sügavkülmik 82  cmmig
  • No Frost – jäävaba sügavkülm
  • Big Box sahtel - säilituskarpide või suurte külmutatud toodete hoiustamiseks
  • Puutetundlik juhtpaneel
  • superFreezing - kiire külmutus
  • Pehme käivitusega LED
  • Pehme ukse sulgumine
  • WiFi – lihtsusta oma elu mobiilirakendusega
  • Energiaklass E
  • Müratase 35 dB
  • Uks uksele kinnitus

Integreeritav sügavkülmik Bosch GIN81ACE0

1129,00 
Integreeritav sügavkülmik 177.2  cmmig
  • No Frost – jäävaba sügavkülm
  • VarioZone – rohkem paindlikkust tänu sügavkülmiku mitmeti kasutatavatele klaasriiulitele ja sahtlitele
  • Big Box sahtel - säilituskarpide või suurte külmutatud toodete hoiustamiseks
  • Puutetundlik juhtpaneel
  • superFreezing - kiire külmutus
  • Turvaklaasist riiulid
  • Pehme ukse sulgumine
  • Energiaklass E
  • Müratase 35 dB
  • Uks uksele kinnitus