Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Näitan kõiki 2 tulemust

Integreeritav kompaktne veinikülmik Electrolux KBW5T

1249,00 
Täisintegreeritav veinikülmik. Püstakusse paigaldus.
  • Mahutavus (bordeaux tüüpi 0,75 l) 18 tk
  • Temperatuuritsoone 1
  • 2 pöögipuidust  teleskoopriiulit ja 1 fikseeritud riiulit
  • Digitaalne juhtimine
  • LED valgustus
  • Temperatuurivahemik  +5ºC a +20ºC
  • UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
  • Alla avanev uks
  • Energiaklass F
  • Müratase 39 dB
  • Külmiku värvus/disain: matt must
  • Seadme mõõtmed (K x L x S) 455 x 596 x 566 mm
  • Garantii 2 aastat

Integreeritav kompaktne veinikülmik Electrolux KBW5X

1249,00 
Täisintegreeritav veinikülmik. Püstakusse paigaldus.
  • Mahutavus (bordeaux tüüpi 0,75 l) 18 tk
  • Temperatuuritsoone 1
  • 2 pöögipuidust  teleskoopriiulit ja 1 fikseeritud riiulit
  • Digitaalne juhtimine
  • LED valgustus
  • Temperatuurivahemik  +5ºC a +20ºC
  • UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
  • Alla avanev uks
  • Energiaklass F
  • Müratase 39 dB
  • Külmiku värvus/disain: roostevaba
  • Seadme mõõtmed (K x L x S) 455 x 596 x 566 mm
  • Garantii 2 aastat