Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Electrolux E6MNCE19S integreeritav külmik-sügavkülmik

699,00 
MultiFlow abil säilib toiduainete parim kvaliteet
  • TwinTech® No Frost – toit hoitakse hüdreeritud ja mahlane
  • DynamicAir tagab külmikus ühtlase temperatuuri
  • CustomFlex ukseriiulid
  • Extra Chill sahtel lahtilõigatud toiduainete säilitamiseks
  • Fast Freeze – kiirkülmutus
  • LED valgustus
  • Puutetundlik elektrooniline juhtimine
  • Mahutavus 207/62 L
  • Energiaklass E
  • Väga vaikne 37 dB
  • Siinidega ukse kinnitus
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 1884 x 540 x 549 mm
  • Garantii 2 aastat