Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Retrokülmik Frigelux RFDP246RNA must

539,00 
Vintage disain kaasaegses köögis
  • Karastatud klaasist riiulid 4 tk
  • Mehaaniline termostaat
  • Hõõglambiga valgustus
  • E energiatõhusus
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 169 x 55 x 56 cm
  • Must

Frigelux vitriinkülmik D370TOPN must

819,00 
Jookide ja toiduainete säilitamiseks mõeldud jahutatud vitriinkülmik kaubanduslikel eesmärkidel.
  • LED-valgustusega
  • Ukse lukustus
  • 5 traatriiulit
  • Süvistatud käepide
  • Valguskast
  • 199 cm kõrgusega