Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Snaige retrokülmik FR24SM-PRR50E

399,00 
SNAIGĖ Retro – rohkem kui külmik. See on elustiil.made in lithuania
  • Mehaaniline juhtimine
  • LED valgustus
  • Antibakteriaalne seinakate
  • Karastatud klaasist riiulid
  • Automaatne sulatussüsteem jahekapis
  • Sügavkülmik -18°C
  • Kiirkülmutus
  • E energiatõhusus
  • Müratase 39 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 147,5 x 56 x 63 cm
  • Punane

Snaige retrokülmik FR27SM-PRR50E3

439,00 
SNAIGĖ Retro – rohkem kui külmik. See on elustiil.made in lithuania
  • Mehaaniline juhtimine
  • LED valgustus
  • Antibakteriaalne seinakate
  • Karastatud klaasist riiulid
  • Automaatne sulatussüsteem jahekapis
  • Sügavkülmik -18°C
  • Kiirkülmutus
  • E energiatõhusus
  • Müratase 39 dB
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 172,5 x 56 x 63 cm
  • Punane