Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Avintage AVI105PLATINUM integreeritav veinikülmik

2399,00 
Käepidemeta - "PUSH TO OPEN" uksega 105 cm kõrgune integreeritav veinikülmik
  • Mahutavus 56 pudelit
  • Temperatuuritsoone 2
  • Temperatuurivahemik +5ºC kuni +20ºC
  • Vinotag® rakendusega ühilduv / WiFi
  • Digitaalne juhtimine
  • LED valgustus ON/OFF
  • 4 valgustugevust: 100% / 75% / 50% / 25%
  • Valgustemperatuur muudetav - külm, soe, merevaigukollane
  • Ventilaatoriga jahutussüsteem
  • Süsinikufilter
  • UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
  • Isesulguv / pehme ukse sulgumine
  • Vibratsioonivastane
  • Uksehinged paremal / muudetav
  • Energiaklass G
  • Müratase 37 dB
  • Püstakusse paigaldatav
  • Must