Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik-sügavkülmik Electrolux LND5FE18S

489,00 
LowFrost 177.2 cm külmik-sügavkülmik.
  • ColdSense külmik-sügavkülmik taastub pärast ukse avamist ja sulgemist kiiresti õige temperatuurini
  • DynamicAir tagab külmikus ühtlase temperatuuri
  • Fast Freeze – kiirkülmutus
  • LED valgustus
  • Puutetundlik elektrooniline juhtimine
  • Mahutavus 196/73 L
  • Energiaklass E
  • Väga vaikne 34 dB
  • Siinidega ukse kinnitus
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 1772 x 540 x 549 mm
  • Garantii 2 aastat