Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Näitan ainukest tulemust

Integreeritav külmik-sügavkülmik Electrolux E8MNCC18S

949,00 
Jäävaba 177.2 cm Extra Chill sahtliga külmik-sügavkülmik. ECOLINE
  • GreenZone+ aitab hoida puu- ja köögivilju toitaineterikastena
  • Extra Chill sahtel kaitseb juustu ja teiste lahtilõigatud toiduainete kvaliteeti, maitseid ja värskust
  • TwinTech® No Frost – toit hoitakse hüdreeritud ja mahlane
  • “Jahutus 360°” tagab külmikus ühtlase temperatuuri
  • Shopping funktsioon – kiirjahutus
  • Fast Freeze – kiirkülmutus
  • Valgustus Luna – 1 ülemine ja 2 külge
  • Puutetundlik elektrooniline juhtimine
  • Mahutavus 186/62 L
  • Energiaklass C
  • Väga vaikne 35 dB
  • Siinidega ukse kinnitus
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 1772 x 540 x 549 mm
  • Garantii 2 aastat