Külmikud
Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.
Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

Avintage DIVA265 veinikülmik
Veinilaagerdumisveinikülmik, mis tagab veinikollektsiooni säilitamiseks stabiilsed tingimused
- Professionaalne pikaajaline hoiustamine
- Mahutavus 264 pudelit
- Temperatuuritsoone 3
- Temperatuurivahemik +8ºC kuni +18ºC
- Vinotag® rakendusega ühilduv
- Digitaalne juhtimine
- LED valgustus külgedel
- Ventilaatoriga jahutussüsteem
- Hügromeeter
- Süsinikufilter
- UV -kaitsega kahekordne karastatud klaasist uks
- Integreeritud käepide
- Vibratsioonivastane
- Uksehinged vasakul
- Ukselukk
- Energiaklass G
- Müratase 37 dB
- Rattad ja reguleeritavad jalad
- Eraldiseisev
- Must
- DIVA265 sobib koduveinikollektsionääridele / toitlustusasutustele ja restoranidele / veinipoodide jaoks