Külmikud
Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.
Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.
Integreeritav kompaktne veinikülmik Liebherr WKEgb582
“PUSH TO OPEN” 45 cm kõrguse uksega integreeritav veinikülmik.

- Mahutavus 18 bordeaux tüüpi 0,75 l pudelit
- Temperatuuritsoone 1
- Digitaalne juhtimine
- LED valgustus ON/OFF
- Reguleeritav valgustugevus
- Ventilaatoriga jahutussüsteem
- Temperatuurivahemik +5ºC kuni +20ºC
- UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
- Aktiivsöefilter
- Õhuniiskus 50%-80%
- Käepidemeta – “PUSH TO OPEN” ülevalt alla avanev
- Pehme ukse sulgumine
- Vibratsioonivastane
- Energiaklass G
- Müratase 32 dB
- Püstakusse paigaldatav
- Must