Külmikud
Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.
Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.
Avintage AVI63CSZF integreeritav veinikülmik
60 x 60 cm integreeritav veinikülmik.
- Mahutavus 33 bordeaux tüüpi 0,75 l pudelit
- Temperatuuritsoone 1
- Wi-Figa ühenduvus - Vinotag® rakendusega
- Digitaalne juhtimine
- LED valgustus ON/OFF
- Temperatuurivahemik +5ºC kuni +20ºC
- UV -kaitsega kolmekordne karastatud klaasist uks
- Autovac® süsteem – sisseehitatud õhuvaakumpump, mis pikendab avatud veinipudelite säilivusaega
- Pudelite vertikaalne hoiustamine (4 pdl)
- Vibratsioonivastane
- Uksehinged paremal (muudetav)
- Energiaklass F
- Müratase 37 dB
- Paigaldus püstakusse
- Must