Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Integreeritav jahekapp Electrolux LXB2AE82S

399,00 
Integreeritav 81.5 cm külmik.
  • Tööpinnaalune integreeritav külmik
  • Jahutusosa mahutavus (neto): 127 l
  • 3 täislaiuses riiulit
  • Mahutavus 127 L
  • Energiaklass E
  • Väga vaikne 38 dB
  • Siinidega ukse kinnitus
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 815 x 560 x 550 mm
  • Garantii 2 aastat

Integreeritav sügavkülmik Electrolux LYB2AE82S

429,00 
FastFreeze'iga säilitate täiusliku tekstuuri
  • Tööpinnaalune integreeritav sügavkülmik
  • Jahutusosa mahutavus (neto): 95 l
  • FastFreeze kiire külmutus
  • Energiaklass E
  • Müratase 39 dB
  • Siinidega ukse kinnitus
  • Seadme mõõtmed (K x L x S): 81,9 x 56 x 54,7 cm