Õige jahutamine parandab toidu maitset juba enne seda, kui te küpsetamisega algust teete.

Puuvili maitseb otsekui äsjakorjatud, liha püsib õrn ja lõunasöögist üle jäänud palad oleks nagu äsja valmistatud. Toidu säilitamisvõtete tundmine tagab kõigi koostisainete püsimise võimalikult kvaliteetsetena. Seega võite te maitseid väärtustada nii enne kui ka pärast toidu valmistamist.
Mõned toiduained püsivad madalatel temperatuuridel värskemana kui teised. Näiteks lehtköögivili ja juurikad püsivad värskena 0°C juures, teisi vilju tuleks säilitada vahemikus 2°C kuni 5°C.

külmikud Bosch VitaFresh

Liebherr SUIGN 1554 integreeritav sügavkülmik

1049,00 
Tööpinna alla integreeritav sügavkülmik 82 cm
  • No Frost - jäävaba sügavkülm
  • Elektrooniline juhtpaneel / nupud
  • VarioSpace
  • SuperFrost süsteem külmutab värsked toiduained kiirelt
  • Turvaklaasist riiulid
  • Ukse alarm / Temperatuurialarm
  • Energiaklass D
  • Müratase 35 dB
  • Uks uksele kinnitus

Bosch GUN21ADE0 integreeritav sügavkülmik

659,00 
Tööpinna alla integreeritav sügavkülmik 82  cmmig
  • No Frost – jäävaba sügavkülm
  • Big Box sahtel - säilituskarpide või suurte külmutatud toodete hoiustamiseks
  • Puutetundlik juhtpaneel
  • superFreezing - kiire külmutus
  • Pehme käivitusega LED
  • Pehme ukse sulgumine
  • WiFi – lihtsusta oma elu mobiilirakendusega
  • Energiaklass E
  • Müratase 35 dB
  • Uks uksele kinnitus

Integreeritav sügavkülmik Electrolux LYB2AE82S

399,00 
FastFreeze'iga säilitate täiusliku tekstuuri
  • Tööpinnaalune integreeritav sügavkülmik
  • Jahutusosa mahutavus (neto): 95 l
  • FastFreeze kiire külmutus
  • Energiaklass E
  • Müratase 39 dB
  • Siinidega ukse kinnitus